ШКОЛА ЧЕКАЄ НА ВАС

12:20


У Краснопільській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів стало доброю традицією щороку з грудня по березень проводити заняття казкової школи майбутнього першокласника, зміст діяльності якої спрямований на реалізацію вимог Державного стандарту початкової загальної освіти, на покращення підготовки дітей до школи та створення умов для їх успішної адаптації до навчання.

Цього року школа знову гостинно відчинила свої двері для майбутніх першокласників та їх батьків. Розпочалася зустріч в актовій залі, де справжньою родзинкою Дня відкритих дверей стала концертно-розважальна програма, яку розпочали казкові герої: Буратіно, Мальвіна, Міккі-Маус, Лікар Айболить, Івасик-Телесик, Карлсон, Бармалей.

Дітлахи разом з батьками мали змогу насолодитися чудовими піснями, інсценізаціями у виконанні учнів початкових класів. Майбутні першокласники брали активну участь у цікавих конкурсах, за що отримали солодкі призи.



Про здобутки та досягнення навчального закладу, про створені умови для навчання учнів розповів директор школи А.І. Яремчук Ознайомила батьків із методичними рекомендаціями щодо організації навчально-виховного процесу з першокласниками його заступник Н.А. Терещенко. Вона також представила вчителів Воропай Ольгу Леонідівну та Огнівенко Валентину Володимирівну, які будуть працювати з учнями 1-х класів у наступному навчальному році.
Батьки, діти і всі запрошені здійснили екскурсію по школі, в ході якої відвідали затишні, естетично оформлені класні кімнати початкової ланки, багату своїм книжковим фондом бібліотеку, простору їдальню, де готуються смачні страви для школярів.

У комп’ютерному класі діти з великим задоволенням переглянули цікавий мультфільм, у добре відремонтованій, красивій спортивній залі побігали та погралися залюбки. Не менш цікавим об’єктом для відвідування був шкільний тир, де на хвильку дітлахам захотілося відчути себе дорослими, спробувати свої сили.

Загалом школа має багато своїх традицій, але День відкритих дверей – традиція особлива, до якої готується вся велика шкільна родина. Всі з нетерпінням завжди чекають на нове поповнення. То ж приходьте до нас навчатися, спілкуватися, радіти і жити шкільним життям разом з нами.
Л.Криворотенко,
голова шкільного
методичного об’єднання вчителів
початкових класів і вихователів
Кiлькiсть переглядiв: 144

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.