НАГОРОДА НЕ ЗАБАРИЛАСЯ

18:03


Національний еколого-натуралістичний центр учнівської молоді Міністерства освіти і науки України підвів підсумки Національного етапу VI Міжнародного екологічного конкурсу, що проходив за співпрацею з управлінням освіти уряду м. Вроцлава (Польща) та за сприяння Вроцлавського Природничого університету.

Конкурс був спрямований на пропаганду здорового способу життя та проходив під гаслом «Здоров`я може бути смачним». Його основна мета – формування оздоровчого підходу до життя, турбота за власне здоров`я.

Умовами конкурсу передбачалась участь школярів загальноосвітніх навчальних закладів та вихованців дошкільних і позашкільних навчальних закладів у 5 категоріях конкурсних робіт: поробка, художня робота, казка, вірші. У конкурсі брали участь школярі з усіх регіонів України. На Національний етап конкурсу було надіслано 407 поробок «Капелюх, повний здоров’я».

Від нашого селища була представлена робота учня 3-А класу Краснопільської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Ємельянова Ярослава, під керівництвом учительки Любові Олександрівни Заточної.



Нещодавно до школи надійшла радісна звістка. За підсумками оргкомітету Національного етапу конкурсу Ємельянова Ярослава визнали переможцем Національного етапу VI Міжнародного екологічного конкурсу «Здоров`я може бути смачним» та нагороджено грамотою Національного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді та грамотою Міністерства освіти і науки України за І місце в номінації: Поробка «Капелюх, повний здоров`я».



Дирекція школи висловлює подяку учню 3–А класу Ємельянову Ярославу, його мамі Світлані Павлівні, вчителю Заточній Любові Олександрівні за плідну роботу у розвитку дитячої творчості та результативну участь у конкурсі.

Н. Терещенко,
заступник директора з навчально-виховної роботи
Краснопільської загальноосвітньої школи І- ІІІ ступенів.
Кiлькiсть переглядiв: 109

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.