1-А клас

В народі говорять: «Зима прийшла і свята привела». І, дійсно, взимку майже щодня – свято.На початку грудня, дівчатка 1-А класу приєдналися до святкування гарного свята та флешмобу - Всесвітнього дня української хустки.

/Files/images/_novini/2021_nov/1-a_pdsumki/6.JPG /Files/images/_novini/2021_nov/1-a_pdsumki/5.JPG

Споконвіку українки носили хустку, яка вважалась оберегом, символізувала любов та свободу, вірність традиціям і патріотизм. Різноманітність кольорів, орнаментів сьогодні перевершила всі сподівання. Отже, відроджуємо, поважаємо, пропагуємо наші українські традиції - це генетичні скарби нашого народу.

Надалі всі діти з нетерпінням чекають Дня святого Миколая, щоб знайти під подушкою омріяний подарунок. І дуже важливим є продовжити відчуття свята і під час навчання у школі, тому прийшовши до школи, діти знайшли у своїх партах невеличкі подарунки.

/Files/images/_novini/2021_nov/1-a_pdsumki/1.JPG

Також для учнів1-А класу відбувся новорічний ранок. Для дітей учні старших класів підготували театралізоване дійство. Радість, усмішка та щирість в дитячих очах ще раз переконали всіх присутніх, якою великою справою є творити добро, дарувати один одному любов та доброту.

/Files/images/_novini/2021_nov/1-a_pdsumki/2.JPG /Files/images/_novini/2021_nov/1-a_pdsumki/3.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 91

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.