Святий Миколай і в 5-А клас завітав…

Хто не знає про святого Миколая? Малий і старий знає про нього. Щороку приходить він у кожну господу з миром і дарунками. Для маленьких стає чарівною казкою. Виростають діти – і добра казка зникає, а Миколай залишається.

/Files/images/svyatiy_mikolay/CIMG0547.jpg«Зимового» Миколая у нас в Україні прийнято відзначати урочисто, запрошувати гостей. Ось і ми вирішили запросити на це свято своїх батьків та вчителів.

/Files/images/svyatiy_mikolay/CIMG0577.jpgУ святковій, чарівній, затишній атмосфері учні розповідали про добрі вчинки, милосердя святого Миколая. А казкові персонажі: Ябеда, Баба Яга, Чорти з усієї сили намагалися нашкодити, розповідаючи про негарні вчинки учнів. Та все ж, перед Ангелами вони виявилися безсилими і учні отримали солодкі подарунки, а батьки і вчителі – вітальні листівки.

/Files/images/svyatiy_mikolay/CIMG0597.JPGНаше свято, хоч і зовсім ненадовго, продовжило щасливі миті дитинства п’ятикласників і стало для всіх присутніх святом Милосердя, святом Добра, Прощення, Любові до ближніх.

Класний керівник 5-А класу Кулик О.О.

Кiлькiсть переглядiв: 137

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.