Психологічна просвіта класних керівників

2013-2014 навчальний рік є особливим для учнів п’ятих класів. Адже, з першого вересня в основній школі розпочалося поступове впровадження нового Державного стандарту базової та повної загальної середньої освіти і нових навчальних програм.

Подоланню труднощів періоду адаптації учнів п’ятих класів до навчання в основній школі сприяє співпраця соціально-психологічної служби закладу з педагогами.

/Files/images/psihologi_31102013/dfgnrtdynrt.JPG

Традиційними під час канікул для класних керівників стали проведення тренінгових занять. Змістовно та цікаво пройшло заняття на тему: «Як допомогти п’ятикласнику».

/Files/images/psihologi_31102013/sdtbsrtbrt.JPG

Педагоги пригадали ті далекі часи, коли вони перейшли з початкової ланки в середню. Обговорили труднощі даного періоду, важливість вироблення єдиних вимого до учня, динаміку працездатності та обов’язковість проведення фізкультхвилинок та гімнастики для очей. У групах прокоментували «Правила техніки оціночної безпеки». По закінченню заняття класні керівники отримали методичні рекомендації.

/Files/images/psihologi_31102013/sdftbtdrt.JPG

Доброзичлива атмосфера, колективне обговорення, аналіз ситуацій створюють передумови для позитивної мотивації загального творчого педагогічного пошуку з даного питання.

Соціально-психологічна служба школи.

Кiлькiсть переглядiв: 150

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.