Вечір реаліті-шоу «Мій зможе»

15 листопада в нашій школі пройшло реаліті-шоу «Мій зможе». Ми неодноразово бачили по телебаченню як змагаються пари, намагаючись довести, що хлопці найерудованіші, найвправніші, найсильніші, одним словом найнайнай.

/Files/photogallery/765/fghfgcjj.JPG

Отже, продемонструвати свої здібності виявили такі пари:

11 А клас – Криворотенко Владислав та Мірошніченко Альона, Красюк Владислав та Дрозд Анастасія.

11 Б клас – Безус Максим та Гойденко Наталія, Свинаренко Володимир та Білогур Аліна.

10 А клас – Корощенко Володимир та Денісова Анастасія.

10 Б клас – Жбанов Олександр та Федоренко Марина.

/Files/photogallery/765/fnfhmy.JPG/Files/photogallery/765/fgngchm.JPG /Files/photogallery/765/fghnhfmhm.JPG

/Files/photogallery/765/drthrthr.JPG/Files/photogallery/765/vsertv.JPGЮнаки повинні були пройти випробування, які вимагали ерудиції, кмітливості, сили. Інколи «ставки» дівчат були на грані можливості. Наприклад, чи змогли б ви полущити кукурудзу (3 качани) за 1 хвилину, а чи скласти пазли (54 шт.) за 1,5 хвилини, а з’їсти 10 цукерок за 1 хвилину? Не під силу був для хлопців конкурс по виготовленню квітів. Всіх присутніх вражали своєю здібністю Свинаренко Володимир, який протримав на руках свою партнершу аж 10 хвилин, випив за 1 хвилину 1 літр води, пришив за 1 хвилину – 10 ґудзиків. Його супутниця Аліна дуже азартна дівчина, вона вірила в здібності свого однокласника і не дарма. Саме Володимир і став переможцем шоу.

/Files/photogallery/765/ydtjtyjtj.JPG

Глядачам не довелося сумувати адже 10 – 11 класи підготували для них концертні номери. Цікавою та правдивою було сценка з шкільного життя 11 Б класу. Вона змусила нас задуматись. Дуже вже ж нагадувало наші уроки біології та фізики. По-своєму оригінальними були сценко 11 А та 10 Б класів. Ще довго ми згадували коня на якому їздив принц, принцесу Рапунцель та її зачіску, битву принца та охоронця.

/Files/photogallery/765/drgvtgbs.JPG /Files/photogallery/765/fgbhtrbd.JPG

Перенеслись на кілька десятиліть у минуле змусив нас танок «Бугі-вугі» 10 А класу.

/Files/photogallery/765/dgfvrsb.JPG

Швидко промайнув час шоу. Визначені переможці, нагороджено всіх призами. По закінченню вечора відбулася святкова дискотека.

/Files/photogallery/765/wefaeb.JPG

На мою думку, саме такі вечори допомагають нам віднайти приховані таланти. Тож чекаємо наступного вечора, який відбудеться 6 грудня «Пориньмо у 80-ті роки!»

Ратушна Анна, учениця Краснопільської ЗОШ І - ІІІ ст.

Кiлькiсть переглядiв: 195

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.