«Брейн батл»

«Брейн батл»

В рамках проведення Всеукраїнського тижня права 8 грудня в 10-А класі відбулися інтелектуальні змагання «Брейн батл». Головна мета змагань полягала у перевірці практичних і теоретичних учнівських знань у формі гри-змагання, популяризації навчального предмету, розширенні кругозору та вихованні громадянських цінностей.

Ведучим заходу був класний керівник – Ткаченко О.С., якому допомагали неупереджені арбітри – Лютенко Оксана та Петриченко Ярослав. Учні класу об’єдналися в дві команди – «Дивіденди» (капітан – Кисленко Софія) та «Рататуй» (капітан – Тіщенко Роман). Змагання складалися з трьох турів, а правильні відповіді чи вміло виконані завдання оцінювалися балами, тому напружена боротьба тривала до самого кінця. За результатом набраних балів впевнену перемогу отримала команда «Дивіденди».

Проведені змагання, які відбулися на першому уроці, спонукали учнів до блискавичного прийняття правильних рішень та створили позитивний заряд емоцій на цілий день. /Files/images/volonteri/IMG_20171208_085946991.jpg/Files/images/volonteri/IMG_20171208_085659300.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 202

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.