Незабутня зустріч

За доброю традицією на початку грудня гостинно відчинила свої двері Краснопільська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів для майбутніх першокласників та їх батьків. Проведенню свята в країні Школярії передувала наполеглива підготовча робота всіх працівників, пов'язаних з діяльністю початкової ланки навчання. Кожний займався вирішенням покладених на нього обов'язків, але мета була у всіх єдина - якомога краще зустріти майбутніх школяриків, зробити все для того, щоб вони в цей день почували себе в стінах нового для них закладу комфортно.

Привітальним словом відкрив урочисту подію директор школи А.І. Яремчук. Він розповів присутнім про основні напрямки діяльності та перспективи закладу. Про роботу початкової ланки, плани на 2017-2018 навчальний рік детально проінформувала гостей заступник директора з навчально-виховної роботи Н.А.Терещенко.

Потім дітям і батькам була запропонована цікава концертна програма, підготовлена учнями з різних класів і вчителями.



Особливу роль у ній відвели четвертокласникам, які з великим задоволенням демонстрували всі свої художньо-естетичні вміння, набуті за роки навчання в початковій школі.



Зі словами вітання у віршованій формі звернулися до гостей учителі майбутніх першокласників Т.С. Жирнова, Р.В. Півень, Л.А. Криворотенко.

До святкової зали завітали старшокласники Волошина А. та Дубина Є. в образі казкових героїв. Вони настільки майстерно виконували свої ролі, що змогли долучити дітей до всіх ігор. Малята були надзвичайно активними й виявляли бажання брати участь у тій чи іншій грі по декілька разів.

У ході екскурсії по школі діти й батьки відвідали затишні, естетично оформлені класні кімнати, де навчаються наймолодші школярі, багату на книги різної тематики бібліотеку з читацькою залою, простору шкільну їдальню, спортивну та легкоатлетичну зали. Не дивлячись на свій дошкільний вік, діти виявили цікавість і бажання влучити в ціль у стрілковому тирі школи. У комп'ютерних класах діти всілися зручненько й переглянули цікавий мультиплікаційний фільм.

На завершення батьки подякували всім, хто доклав зусиль до підготовки та проведення свята, а майбутні першокласники отримали на згадку про першу зустріч зі школою яскраві кульки й солодощі. Нові емоції запалили дитячі оченята світлими вогниками, зарядили їх гарним настроєм. Було видно, що діти вже відчули себе справжніми школярами.

На жаль, несприятливі в той день погодні умови не дозволили багатьом взяти участь у відкритті школи майбутнього першокласника. То ж чекаємо на нові зустрічі!
О.Кулик,
музичний керівник школи.
Кiлькiсть переглядiв: 136

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.