Святкування Дня Збройних сил України

На передодні святкування Дня Збройних сил України, в період проведення місячника військово-патріотичного виховання і оборонно-масової роботи до Краснопільської загальноосвітньої школи І – ІІІ ступенів завітав голова районної організації Товариства сприяння обороні України Калашніков Євгеній Васильович. Завітав не з перевіркою паперових справ, а з привітанням старшокласників, учнів 10 – 11-х класів майбутніх захисників Вітчизни, з Днем Збройних сил України.

/Files/images/dzsu-2016/SAD_Ukraine.png

В ході зустрічі Євгеній Васильович ознайомився з матеріально-технічною базою ТСО та передав школі комплект плакатів «Сучасне озброєння Збройних сил України» і три пневматичні гвинтівки для навчання юнаків-допризовників стрільбі на уроках з предмету Захист Вітчизни, наголосивши про те, що уміння стріляти, являється однією з найважливіших складових військово-патріотичного виховання.

Також в ході місячника військово-патріотичного виховання і оборонно-масової роботи було проведено змагання серед юнаків 10 – 11-х класів з кульової стрільби. Переможців Євгеній Васильович нагородив грамотами Районної організації ТСО та цінними подарунками.

— За перше місце нагороджено Дубину Євгенія, учня 11 Б класу, результат 45 із 50 очок.

— За друге місце Гладушку Віталія, учня 10 Б класу, результат 44 із 50 очок.

— Третє місце розділили учні 10 Б класу, Веремієнко Богдан та Саєв Сергій, з результатом 42 із 50 очок.

По завершенню зустрічі директор школи Яремчук Анатолій Іванович подякував голові РОТСО України за надання матеріальної підтримки для якісного проведення уроків Захисту Вітчизни і привітав всіх присутніх зі святом Дня Збройних сил України.

Викладач предмету Захист Вітчизни В.С.Заітченко

Кiлькiсть переглядiв: 167

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.