Лунав останній дзвоник

16:06

У травні, коли розквітають квіти і дзвенить пташиний спів, теплий весняний вітер приносить до нас Свято останнього дзвоника.

Краснопільська ЗОШ І-ІІІ ступенів



Традиційне підняття Державного прапора, звуки Гімну України, покладання кращими учнями школи живих квітів до Меморіалу загиблим воїнам, слова вітань від директора навчального закладу Анатолія Яремчука, голови Краснопільської райдержадміністрації Анатолія Музиканта, генерального директора ТОВ "Михайлівські вогнетриви", депутата Сумської обласної ради Світлани Швець на адресу учнів, випускників, педагогів, батьків.

Сяяли очі відмінників навчання, активістів шкільного життя, переможців учнівських предметних олімпіад, спортивних змагань різного рівня, їх педагогів та батьків, коли вони отримували з рук директора школи Анатолія Яремчука відзнаки за сумлінне навчання, перемоги в олімпіадах і різноманітних конкурсах. Учні та випускники продемонстрували, що у стінах рідної школи вони не лише здобули міцні знання, а й виплекали справжній талант виконавців пісень, умілих танцювальників.

Все це вони розкрили на святі останнього дзвоника. Але все гарне і красиве швидко закінчується. Дійшло до завершення і це яскраве і незабутнє шкільне свято. На подвір'ї школи звучить останній дзвоник. Учнів він сповістив про завершення ще одного навчального року, а для випускників став прощальним зі школою.

Кiлькiсть переглядiв: 135

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.