СВОЇМ ЖЕ ХЛОПЦЯМ ДОПОМАГАЄМО!

09:10


Дитячі малюнки, листи-підтримки, продукти харчування, теплі речі для учасників АТО — так педагогічний та учнівський колективи Краснопільської ЗОШ І-ІІІ ступенів допомагають бійцям, які перебувають на Сході України.

- Спочатку учні нашої школи долучилися до Всеукраїнської акції «Лист пораненому», - розповідає заступник директора школи з виховної роботи В. Г. Борщ, - Діти малювали малюнки, написали близько семидесяти листів, які направили до десяти військових шпиталей.

- Яку ще посильну допомогу можемо надати воїнам? Дане питання обговорили на засіданні профспілкового комітету, і одноголосно вирішили, що педагогічний колектив не може стояти осторонь подій, які відбуваються в державі, святкувати своє професійне свято, коли в лавах захисників країни перебувають вчорашні випускники школи, а в педагогічному колективі працюють батьки воїнів. Тому вирішили зібрати кошти для придбання теплих речей – додає учитель О.В. Голота.



- Щоб допомога була цільовою і конкретною, вирішили надавати її випускникам нашої школи, - каже вчитель О. А. Прийма. – Богдан Рудика, Анатолій Биченко, Олексій Гетьман, Сергій Корх, Олександр Лебідь – комусь із цих героїв теплі речі, засоби гігієни, продукти харчування, листи від учнів передали особисто, комусь довелось надсилати поштою. Іноді зустрічі і спілкування не обходилися без сліз з боку вчителів, бо зовсім недавно ці хлопці сиділи за партами, бешкетували, раділи життю, а сьогодні стали справжніми воїнами. Знаєте, приємно бачити, що люди міняються, почуття патріотизму нині на висоті. Це стосується як нашого педагогічного колективу, так і зовсім незнайомих громадян, скажімо, підприємці, дізнавшись кому робимо покупки, робили нам суттєві знижки.



Також школярі надали продуктові та гігієнічні набори до Краснопільського ДАІ, співробітники якого теж несуть службу на Сході країни.



На цьому волонтерська діяльність працівників та учнів школи не закінчується, тут кажуть, що й надалі допомагатимуть учасникам АТО. Днями в стінах школи відбувся благодійний ярмарок, кошти від якого також підуть на підтримку воїнів-земляків, а ще учні школи взялися в’язати теплі шкарпетки, шарфи, адже настають холоди, а хлопцям в АТО скільки всього потрібно!
Кiлькiсть переглядiв: 144

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.