Ось і закінчилися зимові канікули

Ось і закінчилися зимові канікули – пора веселих розваг, яскравих емоцій і найбажаніших подарунків. Добре, що діти Краснопільської ЗОШ І-ІІІ ступенів провели свій зимовий відпочинок не тільки цікаво, а й корисно. Так, учні 2-А і 1-Б класів, у період різдвяних свят, відвідали театр ім. М.С.Щепкіна у м. Суми.

У великому світлому холі театру, дітей вітала справжня красуня - новорічна ялинка, ошатно вбрана в різнобарвні кульки та яскраві вогники. А фотозони, зі святковою ілюмінацією, Дідом Морозом, Снігуронькою, та новорічні прикраси, доповнювали картину й надавали їй теплої та, по –справжньому, казкової атмосфери. А тим часом у залі, на очах, оживала справжня східна казка « Аладдін і чарівна лампа». З перших хвилин вистави, діти потрапили у вир пригод, які швидко перенесли всіх глядачів до далекої країни Сходу та познайомили з її мешканцями. Разом з героями, діти раділи і сумували, хвилювались та захоплювались, співали та розважалися.

Цікавий сюжет, неймовірна, майстерна гра акторів, яскраві декорації не залишили байдужими жодного відвідувача. Театральна зала раз у раз вибухала оплесками вдячних глядачів.

Радісні, з купою яскравих емоцій, повернулися діти зі своєї першої поїздки у театр.

/Files/images/_novini/2022_nov/teatrschepkna/3.jpg /Files/images/_novini/2022_nov/teatrschepkna/4.jpg /Files/images/_novini/2022_nov/teatrschepkna/6.jpg /Files/images/_novini/2022_nov/teatrschepkna/5.jpg /Files/images/_novini/2022_nov/teatrschepkna/2.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 107

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.